MetallicGR

Φήμες για πλήρη εξαγορά της AMD από την Qualcomm

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμες για πλήρη εξαγορά της AMD από την Qualcomm]http://www.hwbox.gr/images/news_images/qualcomm.jpg[/NEWS_IMG] Φήμες που ξεκίνησαν λίγο πριν την αποκάλυψη της Fury X στην E3 2015.

Οι φήμες μάλιστα μιλούν τόσο για πλήρη εξαγορά της εταιρείας, ενώ μερικές πηγές υποστηρίζουν πως η Qualcomm "κυνηγά" μόνο το server κομμάτι της καθώς η AMD πρόκειται να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία ARM σε server συστήματα και θα χρησιμοποιούνται κυρίως για λόγους ασφαλείας. Παρόμοια φήμη όμως είχαμε ακούσει και πριν λίγες ημέρες, όταν ειπώθηκε πως η AMD θα διασπαστεί σε δύο τουλάχιστον τμήματα διαχωρίζοντας το Graphics κομμάτι από το server και των επεξεργαστών για την ομαλότερη διαχείριση της εταιρείας και των χρημάτων της, κάτι που διαψεύστηκε από την εκπρόσωπο της AMD, Sarah Youngbauer. Είναι λοιπόν πιθανόν, αυτή η φήμη να έχει παρόμοια κατάληξη οπότε διατηρήστε τα δεδομένα με μερικές επιφυλάξεις.

[img_alt=Φήμες για πλήρη εξαγορά της AMD από την Qualcomm]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48938.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

παραπονιοσασταν για τους drivers της amd ε?

τωρα που θα την παρει η qualcomm πολυ απλα δεν θα υπαρχουν πουθενα οι drivers

ετσι δεν θα παραπονιεται κανεις :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now