MetallicGR

Intel: Χωρίς stock ψύξη οι Skylake-S CPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel: Χωρίς stock ψύξη οι Skylake-S CPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Κυρίως λόγω αυξημένου TDP, η Intel παρακινεί τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν μια ψύξη τρίτου κατασκευαστή.

Οι επερχόμενοι Skylake επεξεργαστές βρίσκονται προ των πυλών και βλέπουμε την Intel να αλλάζει την τακτική της, όσον αφορά τις ψύκτρες που παρέχει μαζί με τους επεξεργαστές της. Συγκεκριμένα, οι Skylake CPUs δε θα πωλούνται μαζί με το κλασικό flower style cooler όπως όλοι της performance σειράς, καθώς οι λύσεις τρίτων κατασκευαστών θεωρεί πως θα καλύψουν καλύτερα κάποιον που θα προβεί σε overclocking του CPU του. Το lineup θα αποτελείται από 10 συνολικά SKUs με τους Core i7-6700K και Core i5-6600K να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις και είναι οι πρώτες επιλογές για κάποιον overclocker. Επισημαίνεται, ότι η Intel προτρέπει τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε συμβατή με το LGA 1151 socket ψύκτρα, αλλά θα διαθέσει και δύο δικές της προτάσεις, με TDP 130W, ενώ να θυμίσουμε, ότι η stock (flower style) ψύκτρα των Haswell έχει ικανότητα ψύξης 95W, όσο δηλαδή το TDP των Skylake-S για desktop συστήματα.

[img_alt=Intel: Χωρίς stock ψύξη οι Skylake-S CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48972.png[/img_alt]

[img_alt=Intel: Χωρίς stock ψύξη οι Skylake-S CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48971.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

:hehe: πανε για κανονι αυτοι. στην επομενη δε θα βαζουν κουτια, μετα καπακια-σιλικονες, στο τελος θα τους πουλανε σε σακια, βαλε δυο κιλα i5. :hehe:
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now