MetallicGR

Η Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10149 στο Fast Ring

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10149 στο Fast Ring]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Η build 10149 των Windows 10 Mobile γίνεται διαθέσιμη στο Fast Ring και οι χρήστες μπορούν να την εγκαταστήσουν στις συσκευές τους που τρέχουν την 10136.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού αλλάζει την ονομασία του Saprtan browser σε Microsoft Edge ενώ φέρει και ορισμένες UX βελτιώσεις αισθητικές αλλά και λειτουργικές, αφού λέγεται σύμφωνα με την Microsoft, ότι το λειτουργικό "κυλάει τώρα πιο ομαλά". Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να φτιάχνουν animated GIFs, μέσα από την ανανεωμένη εφαρμογή photos, κάτι που ζητήθηκε από την κοινότητα με μεγάλη επιμονή. Φυσικά, μιας και η Build έχει μπει στο Fast Ring, προβλήματα σχετικά με την εγκατάσταση και την χρήση μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά γι' αυτό προχωρήστε με προσοχή.

[img_alt=Η Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10149 στο Fast Ring]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48963.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now