MetallicGR

Intel: Καινοτομίες για την αυτοκίνηση στην εποχή του IoT

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel: Καινοτομίες για την αυτοκίνηση στην εποχή του IoT]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] H Intel οδηγεί την καινοτομία στην αυτοκίνηση μέσα από τεχνολογίες Internet Of Things.

Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο, μόλις μπαίνατε, να σας αναγνώριζε από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να ξεκινούσε να παίζει την αγαπημένη σας μουσική. Ένα ζευγάρι γάντια που ξέρει το ιστορικό του οχήματός σας, από τη στιγμή της σύλληψής του, μέσα στο εργοστάσιο. Ένα όχημα, το οποίο ανιχνεύει την οδική σήμανση και προβάλει τα σχετικά σήματα στο ταμπλό σας. Στο πλαίσιο του Automobil Elektronik Kongress, ο Doug Davis από την Intel, εξέθεσε επιγραμματικά πολλές από τις υποστηρικτικές δράσεις της Intel σχετικά με καινοτομίες στην αυτοκίνηση, μεταξύ των οποίων και μια συνεργασία με τη Jaguar Land Rover, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Intel RealSense , η οποία ανήκει στη στρατηγική της Intel για το επόμενης γενιάς, software-defined κόκπιτ. H τεχνολογία Real Sense υποστηρίζει νέες εμπειρίες χρήσης με τις υπολογιστικές συσκευές, αντιλαμβανόμενη περιβαλλοντικά ερεθίσματα και κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο καθίσταται δυνατή η τρισδιάστατη όραση επιτρέποντας εφαρμογές όπως οι παραπάνω.

Ο Doug Davis, πραγματοποίησε επίσης επίδειξη μιας επαγγελματικής διάταξης που μπορεί να φορεθεί, για χρήση κατά την κατασκευαστική διαδικασία του αυτοκινήτου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες αυτές τις καινοτομίες, καθώς και για τις δραστηριότητες της Intel στο ευρύτερο οικοσύστημα της αυτοκίνησης, μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανάρτηση στο blog του Doug Davis.

[img_alt=Intel: Καινοτομίες για την αυτοκίνηση στην εποχή του IoT]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48981.png[/img_alt]

Intel Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now