MetallicGR

Δύο νέες επαγγελματικές GPUs θα λανσάρει η NVIDIA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο νέες επαγγελματικές GPUs θα λανσάρει η NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Οι NVIDIA Quadro M5000 & M4000 θα ανακοινωθούν μέσα στο καλοκαίρι, δηλώνουν οι πηγές.

Μέσα σε επερχόμενο driver εμφανίστηκαν δύο νέες κάρτες γραφικών που θα προορίζονται για την επαγγελματική αγορά προϊόντων και σύμφωνα με πηγές θα εμφανιστούν στην επερχόμενη SIGGRAPH 2015 που ξεκινάει στις 9 Αυγούστου. Μέχρι στιγμής, αυτό που γνωρίζουμε για τις κάρτες, είναι ότι βασίζονται στον πυρήνα GM204GL και μέσα από αυτό διακρίνεται και η πολιτική της εταιρίας. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω αγορά, βλέπαμε πολλά προϊόντα βασισμένα σε πυρήνες Kepler. Πλέον η NVIDIA προχωρά σε αναβαθμίσεις του lineup και εξοπλίζει όλο και περισσότερες κάρτες με πυρήνες Maxwell ενώ λέγεται ότι θα έρχονται και με μεγαλύτερο buffer (από τις αντίστοιχες desktop GM204 GPUs) και πιο ειδικά με 8GB GDDR5. Επιπρόσθετα, στους ίδιους drivers εμφανίστηκε και η NVIDIA Tesla M60 κάρτα γραφικών και τροφοδοτείται από τον ίδιο πυρήνα GM204.

[img_alt=Δύο νέες επαγγελματικές GPUs θα λανσάρει η NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49052.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now