MetallicGR

Η ECS αντικρούει τις φήμες για έξοδο από την αγορά μητρικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ECS αντικρούει τις φήμες για έξοδο από την αγορά μητρικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ecs.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή κατασκευάστρια μητρικών και μικρών συστημάτων ECS θα παραμείνει στην αγορά μητρικών, αντίθετα με τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Σε ανοιχτή επιστολή προς το Anandtech, η Πρόεδρος της ECS αναφέρθηκε στο κατά τα άλλα ψευδές άρθρο των Digitimes το οποίο έλεγε πως η εταιρεία "βλέπει" έξοδο από την αγορά μητρικών, καθώς αδυνατεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό. Στην επιστολή της, ο Sunny Yang δήλωσε πως η ECS Elitegroup όχι μόνο δεν σταματά, αλλά συνεχίζει και εξελίσσεται, προσφέροντας όσο το δυνατόν καλύτερες λύσεις για τους πελάτες της.

Σημαντικό γεγονός στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της εταιρείας αναμένεται να παίξει και το νέο Dragon network chip που σχεδιάζει η ECS σε συνεργασία με την Realtek το οποίο έρχεται αντιμέτωπο με το Killer networking της Atheros, και πρόκειται στην ουσία για τον ελεγκτή δικτύου που βρίσκουμε στις περισσότερες μητρικές της αγοράς. Παράλληλα, η εταιρεία υπόσχεται να σφίξει τα δεσμά και με την οικογένεια των eSports με νέες μητρικές με 100 Series chipsets της Intel αλλά και νέα gaming προϊόντα.

[img_alt=Η ECS αντικρούει τις φήμες για έξοδο από την αγορά μητρικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49055.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now