MetallicGR

Apple: Το iPhone 6S μπαίνει στη παραγωγή

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple: Το iPhone 6S μπαίνει στη παραγωγή]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο smartphone της εταιρείας θα συνοδεύεται και από μερικές νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, ενώ λέγεται ότι η Apple θα πετάξει το κλασικό "home button".

Το iPhone 6S θα περιλαμβάνει και την τεχνολογία haptic feedback που είδαμε με την εισαγωγή του νέου Macbook στην αγορά, ενώ το συναντάμε και στο Apple Watch, αν και χρήστες έχουν αναφέρει μερικά προβλήματα κατά τη χρήση του. Το χαρακτηριστικό αυτό απλά προσθέσει στις οθόνες την ικανότητα να αισθανθούν την πίεση των δαχτύλων και θα μπορούν να εξομοιώσουν το "κλικ". Η Apple έχει προγραμματίσει την εμφάνιση των συσκευών κατά τον Σεπτέμβριο όπως συνηθίζει να κάνει και με άλλα σχετικά μοντέλα της. Πηγές αναφέρουν ότι θα δούμε και πάλι δύο μοντέλα, ένα 6s και ένα 6s Plus με τις διαφορές τους να εντοπίζονται στην διαγώνιο της οθόνης, ακολουθώντας τις ίντσες των προκατόχων τους, 6 και 6 Plus που αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

[img_alt=Apple: Το iPhone 6S μπαίνει στη παραγωγή]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49058.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τέλεια! Αναμένω να δώ τις εξελίξεις στην χώρα μας γιατί κάτι τέτοια θέματα θα είναι μετά λουκούμια με τις απαντήσεις να λένε

για το πόσοι μισθοί θα μπορούν να καλύψουν ένα τέτοιο smartphone!

Link to comment
Share on other sites

Σιγά και πριν τα ίδια λέγαν και πάλι τα ίδια θα λένε..πως θα το αγοράσει κάποιος που έχει παιδιά κλπ κλπ ή δεν έχει δουλειά. Δεν αλλάζει κάτι!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now