MetallicGR

Η Philips προσθέτει ένα ακόμη 4K monitor στη συλλογή της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Philips προσθέτει ένα ακόμη 4K monitor στη συλλογή της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/philips.jpg[/NEWS_IMG] Με διαγώνιο 32 ίντσες και IPS-AHVA panel, νέα πρόταση της Philips για τους enthusiasts που ψάχνουν ικανοποιητικές επιδόσεις.

Η Philips δεν έχει αποκαλύψει τις σημαντικότερες πληροφορίες για την BDM3275UP, οι οποίες είναι η διαθεσιμότητα και η προτεινόμενη τιμή. Η οθόνη φέρει IPS-AHVA panel με αρκετά υψηλή ποιότητα εικόνας αλλά και φωτεινότητα, κάτι που χρειάζονται όλοι οι απαιτητικοί, gamers και μη. Η οθόνη έρχεται με 30-bit βάθος χρώματος (1.07 δις αποχρώσεις) κάτι ιδανικό και για απαιτητικές εργασίες. Επάνω της συναντάμε μια είσοδο HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, καθώς και dual-link DVI ενώ παρέχεται και headphones έξοδος που μεταφέρεται μέσω των DP και HDMI θυρών από τον υπολογιστή. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά της συμπληρώνονται από το USB 3.0 hub με τις τέσσερις θύρες το οποίο επιτρέπει την σύνδεση άφθονων περιφερειακών.

[img_alt=Η Philips προσθέτει ένα ακόμη 4K monitor στη συλλογή της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49059.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Την τελευταία φορά που αγόρασα κάτι Philips, παίζει να το είχα πάρει από κατάστημα

hqdefault.jpg

:hehe: Γεια σου μωρή Philips, που μας ξυπνάς αναμνήσεις :hehe:

Πω ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now