MetallicGR

Αρκετά ψηλές οι πωλήσεις του Sony PS4 στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αρκετά ψηλές οι πωλήσεις του Sony PS4 στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Η Sony μάλιστα επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καν λόγο για μείωση τιμών.

Η κονσόλα της Sony γίνεται φέτος δύο ετών και όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, οι εταιρείες ρίχνουν τις τιμές προκειμένου το προϊόν τους να μείνει ανταγωνιστικό. Το PlayStation 4 λοιπόν δεν φαίνεται να βρίσκεται στην ίδια κατηγορία μιας και οι πωλήσεις του είναι ήδη υψηλές, ενώ δεν θεωρεί πως κινδυνεύει από άλλες κονσόλες της ίδιας κατηγορίας, όπως είναι το Xbox One της Microsoft και το Wii U της Nintendo.

Ο Jim Ryan, πρόεδρος της Sony Computer Entertainment Europe σε συνέντευξη που παραχώρησε στο VGN247 δήλωσε πως το PS4 κατέχει το λιγότερο 70% ενώ το υψηλότερο που έχει καταγραφεί αγγίζει και το εκπληκτικό 90% στην αγορά της Ευρώπης. Γι' αυτό τον λόγο η Sony δεν έχει στα σχέδιά της, περαιτέρω μείωση της τιμής η οποία για παράδειγμα στην χώρα μας ξεκινάει από τα 350? κάτι με το οποίο είναι χαρούμενη όπως δηλώνει ο Ryan.

[img_alt=Αρκετά ψηλές οι πωλήσεις του Sony PS4 στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49099.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now