MetallicGR

Ντεμπούτο για το Sapphire Nation

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ντεμπούτο για το Sapphire Nation]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sapphire.jpg[/NEWS_IMG] Στο νέο community blog της Sapphire μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, υπηρεσίες και giveaways.

Η Sapphire με στόχο να δημιουργήσει μια δυναμική κοινότητα κρατώντας το ενδιαφέρον των fan της ψηλά, λανσάρει μια νέα σελίδα-community blog στο οποίο οι χρήστες θα μπορούν να πουν την γνώμη τους για τα προϊόντα, να βρουν λύσεις σε θέματα hardware, ενώ κατά καιρούς θα υπάρχουν και giveaway διαγωνισμοί με κάρτες γραφικών της AMD. Επιπλέον θα υπάρχουν διάφορα άρθρα αναφορικά με το PC Gaming, όπως προτεινόμενες αγορές για monitor, γνώμες για πολλά ζητήματα καθώς και Optimization guides για μεγάλους AAA τίτλους.

Εκτός από αυτά, το Sapphire Nation θα είναι και η απόλυτη πηγή ειδήσεων με ανακοινώσεις και νέα γύρω από νέα προϊόντα της εταιρίας. Για την αρχή του site, η Sapphire διεξάγει και giveaway με κάρτες από την σειρά 300 της AMD και συγκεκριμένα μια R9 380 ITX compact και μια R7 370 NITRO.

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now