MetallicGR

Με νέο block/αντλία πωλείται πλέον η AMD Radeon R9 Fury X

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Με νέο block/αντλία πωλείται πλέον η AMD Radeon R9 Fury X]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με πληροφορίες, η CoolerMaster τροφοδοτεί την AMD με νέες αντλίες/block για την Fury X κάρτα γραφικών της.

Ήδη πριν την κυκλοφορία είχε μαθευτεί πως η νέα κάρτα έκανε έναν θόρυβο που μπορούσε να ακουστεί ακόμα και αν η κάρτα βρισκόταν μέσα σε case. Η CoolerMaster σε συνεργασία με την AMD περιόρισαν άμεσα το πρόβλημα και απ' όσο φαίνεται ήδη, μετά το πρώτο batch των καρτών κυκλοφορεί μια νέα revision του block (2η φωτό). Η πρώτη έκδοση της αντλίας είχε κολλημένο επάνω της ένα έγχρωμο αυτοκόλλητο, με την νέα έκδοση να έρχεται με μονόχρωμο λογότυπο και εξαλείφει τα όποια προβλήματα είχαν οδηγήσει τους πιθανούς αγοραστές της σε RMA από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας της.

Φυσικά, με την διαθεσιμότητα της Fury X να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα για την ώρα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι στην αγορά θα υπάρχουν ήδη SKUs με την νέα αντλία στα ράφια των καταστημάτων. Το θέμα ξεκίνησε από τα forums του Anandtech.

[img_alt=Με νέο block/αντλία πωλείται πλέον η AMD Radeon R9 Fury X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49193.png[/img_alt]

[img_alt=Με νέο block/αντλία πωλείται πλέον η AMD Radeon R9 Fury X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49194.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

το πηραν πρεφα και το αλλαξαν. εχουν βαλει ενα μεγαλο στοιχημα με αυτην την καρτα, πρεπει να το πετυχουν χωρις μικρα λαθη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now