MetallicGR

Πιθανό κλείσιμο της Mad Catz λόγω οικονομικών προβλημάτων

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πιθανό κλείσιμο της Mad Catz λόγω οικονομικών προβλημάτων]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρεία δυσκολεύεται να πετύχει τους μηνιαίους στόχους της αναφέρει το GameSpot, κάνοντας αμφίβολη την "επιβίωσή" της.

Τα οικονομικά προβλήματα της Mad Catz είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν την εταιρεία σε κλείσιμο, δηλώνουν πηγές, ενώ οι επενδυτές έχουν ήδη ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη κατάσταση. Προς το παρόν, η κύρια πηγή εσόδων της Mad Catz, εκτός από τα περιφερειακά είναι και τα arcade boards για το Street Fighter IV και το Street Fighter V αλλά και οι διανομές παιχνιδιών. Η εταιρεία κρέμεται πραγματικά από τις πωλήσεις του επερχόμενου game Rock Band 4 στο οποίο η Mad Catz είναι ο διανομέας και γι' αυτό τον σκοπό εξασφάλισε δάνειο περίπου $20 εκατομμυρίων ούτως ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει, ελπίζοντας πως το παιχνίδι θα πουλήσει αρκετά, βοηθώντας την εταιρεία να ανακάμψει.

[img_alt=Πιθανό κλείσιμο της Mad Catz λόγω οικονομικών προβλημάτων]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49245.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now