MetallicGR

Η NVIDIA διαθέτει στους game devs το Hairworks 1.1

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NVIDIA διαθέτει στους devs το Hairworks 1.1]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Υπόσχεται καλύτερη διαχείριση του hardware και καλύτερες επιδόσεις.

Μερικοί από τους πιο γνωστούς τίτλους που κυκλοφορούν χρησιμοποιούν μερικές εξαιρετικές τεχνολογίες που αυξάνουν την ποιότητα της εικόνας, και φέρνουν το Gameplay πιο κοντά στην πραγματικότητα. Οι δύο μεγάλες εταιρείες στον χώρο των γραφικών AMD και NVIDIA έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς τις δικές τους προτάσεις όπως το TressFX για την πρώτη και το Hairworks όσον αφορά την δεύτερη. Η NVIDIA έκανε διαθέσιμη πριν από μερικές εβδομάδες μια νέα έκδοση του Hairworks (1.1) η οποία δίνει τη δυνατότητα στους developers να χρησιμοποιήσουν πιο αποδοτικά το hardware που υπάρχει στην αγορά, ενώ το κόστος στις επιδόσεις θα είναι σημαντικά πιο μικρό, έχοντας έτσι πιο υψηλές επιδόσεις. Το βίντεο παρακάτω έχει καταγραφεί με το NVIDIA Shadowplay σε μια GTX 980 και περιλαμβάνει περίπου 500 χιλιάδες τρίχες!

<iframe width="750" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/hVQax6olpUQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now