MetallicGR

Beta για την έκδοση του Minecraft στα Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Beta για την έκδοση του Minecraft στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure1.jpg[/NEWS_IMG] Microsoft και Mojang ανακοίνωσαν ότι από τις 29 Ιουλίου θα ξεκινήσει η beta της έκδοσης του Minecraft για Windows 10, η οποία θα βοηθήσει στη διαμόρφωση του τελικού κώδικα.

Οι κάτοχοι της έκδοσης του τίτλου για PC (γνωστή και ως έκδοση Java) θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η πρόσβαση στη beta θα κοστίζει 10 δολάρια. Ωστόσο, όσοι πληρώσουν για να συμμετάσχουν στη δοκιμαστική φάση θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τον τελικό κώδικα. Η δοκιμαστική έκδοση του τίτλου θα επιτρέπει τη συμμετοχή έως και 7 παικτών, καθώς και cross platform play μεταξύ PC και Xbox Live και σύντομα ακόμη και μεταξύ φορητών συσκευών.

Επιπλέον, η έκδοση για Windows 10 θα υποστηρίζει controller, πληκτρολόγιο, πλήκτρα αφής και καταγραφεί περιεχομένου μέσω του GameDVR. Τέλος, για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί η διάρκεια της beta φάσης.

[img_alt=Beta για την έκδοση του Minecraft στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49246.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now