MetallicGR

Ξεκίνησε η open beta του World of Warships

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ξεκίνησε η open beta του World of Warships]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy3.jpg[/NEWS_IMG] H global open beta του World of Warships έχει ήδη ξεκινήσει και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να μετέχουν στην closed beta του Μαρτίου, μπορούν πλέον να διαμορφώσουν μια πρώτη άποψη για το παιχνίδι.

Βεβαίως, το πόσο «κλειστή» μπορεί να είναι μια beta όπου μετείχαν περισσότεροι από 410.000 άνθρωποι δεν είναι κάτι που θα αναλυθεί σε αυτό το άρθρο, πάντως, τότε, οι παίκτες αφιέρωσαν κατά μέσο όρο 2 ώρες ανά ημέρα στο game. Όσοι λάβουν μέρος στην open beta θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν 80 πολεμικά πλοία από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν σε PvE και τέλος θα δώσουν μάχες 12vs12 πάνω σε 10 χάρτες.

Επιπλέον, ο στόλος θα εμπλουτιστεί με πλοία από το Σοβιετική Ένωση και τη Μ. Βρετανία και ταυτόχρονα θα λανσαριστεί ένα signal flag customization system. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την open beta του παιχνιδιού μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

[img_alt=Ξεκίνησε η open beta του World of Warships]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49247.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

World of Warships

:pirate: ~ACTION STATIONS~ :chuncky:

Ένα απ'τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων 2 χρόνων απ'τους λάτρεις των παιχνιδιών "πολέμου".

Θα ήθελα να τονίσω το πόσο πολύ έχει εξελιχθεί το game , το πόσο όμορφο έχει γίνει απο πλευράς οπτικης ( design πλοίων , θάλασσας , ξυράς ,κλπ...) και ακουστικής ( μουσικη , ρεαλιστικοι ηχοι μηχανών-κανονιών-θάλασσας ,κλπ ...) , καθως εχει ακομα μεγαλο δρομο μπροστά του.

Οι μάχες στο World of Warships αποτελούνται απο 4 ειδών πλοία σε 10 διαφορετικα Tiers-ταξεις σε καθε κατηγορία :

-Cruisers (CR) : Μεσαίου μεγέθους ,σχετικά γρηγορα πλοία , χωρίς θωράκηση στα αρχικά Tiers, με μεσαία κανόνια που μπορούν να βυθίσουν σχεδον

όλων των ειδων τα πλοία (τα battleship με δυσκολία). [+ καποια CR είναι εξοπλισμένα με τορπυλες +].

-Battleships (BB) : Μεγάλα πλοία , μικρής ταχύτητας , μεγαλη αντοχη και μεγαλα-αργά κανόνια που βυθίζουν τα πάντα, αν χρησιμοποιηθούν σωστά.

-Destroyes (DD) : Μικρα πλοία , μεγάλης ταχύτητας , μικρά κανόνια , εξοπλισμένα με τορπυλες (Κυνδινος-Θανατος για ολα τα πλοία... ειδικά

τα πιο αργά πλοία όπως BBs kai CVs.

-Aircraft Carriers (CV) : Μεγάλα πλοία , μεσαίας ταχυτητας , μεταφερει αεροπλάνα όπως λέει το ονομα της κατηγοριας καθώς μεταφέρει αεροπλάνα με βόμβες , τορπύλες και μαχητικά για τα εχθρικά αεροπλανοφόρα.

Ελπίζω να έδωσα μια μικρή ιδέα για το τι πλοία "κουμαντάρεις" στο game .. περισσοτερες λεπτομέριες εδώ.

Υ.Γ

Στο game αυτό είχα την τεράστια ευκαιρία να μπω στην θεση των Alpha Testers ελέγχοντας και παρατηρωντας το παιχνιδι για τυχον λαθη στο design , bugs ,κλπ.

Το γεγονός οτι απο 30 άτομα (στο closed alpha) που ήταν online καθε μέρα ...σήμερα έχουμε 40.000 άτομα online (open beta) ... το θεωρώ πρόοδο και μεγάλη ικανοποίηση γιατι η κοινοτητα μας μεγαλώνει και πλέον μπορούμε να παιζουμε ελευθερα με φίλους και πολλούς αλλους παθιασμένους "καπετανέους" που θέλουν να μοιραστούν την αγάπη τους για τo παιχνίδι.

Οποιος θέλει μπορεί να με προσθεσει σαν φιλο στο game ( player name : malvagos )

maxresdefault.jpg

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg.578fca26324aae99d9df95

Edited by malvagos
img
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now