MetallicGR

Samsung 850 με 2TB χωρητικότητα εμφανίζεται στην αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung 850 με 2TB χωρητικότητα εμφανίζεται στην αγορά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Νέα έκδοση της γνωστής σειράς 850 της Samsung έρχεται με το ιλιγγιώδες ποσό των 2TB!

Οι HDDs, ή αλλιώς οι παραδοσιακοί σκληροί δίσκοι, είχαν για αρκετό διάστημα πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα από τους στερεάς κατάστασης, γνωστούς και ως SSD. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τα 3D V NAND και πολλά ακόμη, η χωρητικότητα των SSD αυξήθηκε δραματικά και πλέον βλέπουμε στην αγορά drives με χιλιάδες GB όπως και ο νέος 850 της Samsung, ο οποίος θα πωλείται πλέον και στα 2TB στα μοντέλα Pro και EVO. Τα drives έρχονται με 300 TBW (συγκεκριμένα το μοντέλο 850 Pro 2TB), ενώ ο EVO έχει 150 TBW και αναφέρεται στα συνολικά terrabytes που μπορούν να γραφτούν στο drive και αποτελούν "την χειρότερη περίπτωση".

Οι ταχύτητές τους ανέρχονται σε 520MB/s writes και 550MB/s reads ενώ συνοδεύονται από 10-ετή εγγύηση καλής λειτουργίας και γίνονται άμεσα διαθέσιμοι στην αγορά.

[img_alt=Samsung 850 με 2TB χωρητικότητα εμφανίζεται στην αγορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49281.png[/img_alt]

Φωτογραφία από το review του PCPerspective

[img_alt=Samsung 850 με 2TB χωρητικότητα εμφανίζεται στην αγορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49283.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now