MetallicGR

ASRock: Δύο νέες μητρικές με ενσωματωμένα AMD A4 Kabini SoCs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASRock: Δύο νέες μητρικές με ενσωματωμένα AMD A4 Kabini SoCs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock2.jpg[/NEWS_IMG] Με τα AMD A4-5000 "Kabini" quad-core SoCs εξοπλίζονται οι νέες μητρικές της εταιρείας σε ITX και Micro-ATX form factors.

Ο λόγος για τις QC5000M-ITX/PH και QC5000M οι οποίες έρχονται με παθητικά συστήματα ψύξης κάτω από τα οποία συναντάμε τα (παλιά) τετραπύρηνα SoCs A4-5000 "Kabini" της AMD. Τα συγκεκριμένα system on chip's ανταγωνίζονται τους Celeron "Braswell" επεξεργαστές της Intel στην αγορά των μικρών συστημάτων. Οι QC5000M-ITX/PH είναι πανομοιότυπη σε χαρακτηριστικά με την Micro-ATX QC5000M, όμως διαθέτει δύο PCI-Express 2.0 x1 slots λιγότερα. Στα θετικά τους, υπολογίζουμε τα δύο DDR3 DIMM slots αλλά και την HDMI θύρα στο I/O panel. Παράλληλα οι μητρικές εφοδιάζονται με ELNA capacitors στο 6-κάναλο κύκλωμα ήχου της Realtek, θύρα gigabit Ethernet και ένα ζευγάρι USB 3.0 θυρών για αυξημένη συνδεσιμότητα.

Τέλος, οι μητρικές με τα ενσωματωμένα SoCs, προορίζονται για την low end αγορά χρηστών με μικρές απαιτήσεις όπως θέαση ταινιών, web surfing, και εφαρμογές γραφείου, ενώ η ASRock δεν ανακοίνωσε τιμή.

[img_alt=ASRock: Δύο νέες μητρικές με ενσωματωμένα AMD A4 Kabini SoCs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49466.png[/img_alt]

[img_alt=ASRock: Δύο νέες μητρικές με ενσωματωμένα AMD A4 Kabini SoCs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49467.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now