MetallicGR

Η Microsoft θα προχωρήσει σε νέες απολύσεις δηλώνουν πηγές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft προχωρά σε νέες απολύσεις δηλώνουν πηγές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Βάσει αναφορών, ο κολοσσός αναμένεται να προχωρήσει σε πιο πολλές περικοπές θέσεων εργασίας σύμφωνα με πηγή που μίλησε στους New York Times.

Συγκεκριμένα η εταιρεία με έδρα το Redmond θα ξεκινήσει τις περικοπές από το hardware group που περιλαμβάνει και τα smartphons τα οποία θεωρούνται ανοιχτή πληγή για την εταιρεία, αφού φαίνεται πως δεν συνεισφέρουν στα έσοδά της. Τον συγκεκριμένο κλάδο, τον είχε αγοράσει πριν από ένα έτος, από την γνωστή Nokia, η οποία μάλιστα κάνει ήδη τα πρώτα βήματα για να συνεχίσει την σχεδίαση smartphones, ενώ η πηγή αναφέρει πως όσο η Microsoft βρισκόταν "στο τιμόνι" της αγοράς smartphone, δεν έχουν γίνει αρκετά βήματα για την εδραίωση στον χώρο. Με τα Windows 10 στον ορίζοντα ίσως τα Windows Phones αποκτήσουν ξανά ενδιαφέρον, κάτι που βρίσκεται φυσικά στο χέρι της Microsoft.

[img_alt=Η Microsoft προχωρά σε νέες απολύσεις δηλώνουν πηγές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49468.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now