MetallicGR

Μειώσεις τιμών στη σειρά καρτών γραφικών NVIDIA GeForce 900

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μειώσεις τιμών στη σειρά καρτών γραφικών NVIDIA GeForce 900]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Μετά την εμφάνιση της R9 Fury, οι AIBs της NVIDIA θα περικόψουν μερικά δολάρια στις τιμές των καρτών γραφικών τους.

Με την εμφάνιση της πρώτης Fury X, είχαν παρατηρηθεί μερικές διστακτικές μειώσεις τιμών σύμφωνα με τις τότε αναφορές ενώ τώρα, με την εμφάνιση και της δεύτερης -και μικρότερης- Fury, οι AIBs φαίνονται πιο πρόθυμοι να μειώσουν τις τιμές των καρτών της σειράς 900 της NVIDIA, για να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους απέναντι στις προτάσεις της AMD.

Στη σειρά βρίσκουμε εκτός από τις high end GTX 980 Ti Και Titan X, τις μικρότερες GTX 980 και GTX 970 οι οποίες μπορούν και προσφέρουν αρκετά υψηλές επιδόσεις ακόμα και σε αναλύσεις άνω των 1080p. Με αυτά κατά νου, οι τιμές αναμένονται να βρεθούν σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και κάτω από τα $500, όσον αφορά την απλή 980 η οποία βρίσκει αντίσταση από την rebranded Radeon R9 390X της AMD, μέσα στους επόμενους μήνες.

[img_alt=Μειώσεις τιμών στη σειρά καρτών γραφικών NVIDIA GeForce 900]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums596-picture46492.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now