MetallicGR

Απεβίωσε ο Satoru Iwata

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Απεβίωσε ο Satoru Iwata]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Nintendo, ο Satoru Iwata, ο οποίος ήταν γνωστό πως πάλευε με τον καρκίνο (παχέος εντέρου), έχασε τη μάχη στις 11 Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι δεν εμφανίστηκε στην E3 προκειμένου να προχωρήσει σε σχετική εγχείρηση ενώ απείχε και φέτος αλλά, επισήμως, για τελείως διαφορετικούς λόγους. Τώρα πια είναι σαφές ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά και μια ιδέα πριν κλείσει μήνας από την έναρξη της E3 2015 κλείνει ο κύκλος του Satoru Iwata.

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο οι αρμοδιότητες του 55-χρονου εκλιπόντος περνούν, για την ώρα φανταζόμαστε, στα χέρια των Genyo Takeda (Representative Director; Senior Managing Director) και Shigeru Miyamoto (Representative Director; Senior Managing Director). Κάποτε γινόταν λόγος ότι η Nintendo θέλει να ειναι η Apple του gaming. Η τραγική ειρωνεία είναι πως Iwata και Jobs υπέκυψαν στον καρκίνο με ένα μόνο έτος διαφορά στην ηλικία. Τα συλλυπητήριά μας προς τους δικούς του ανθρώπους.

[img_alt=Απεβίωσε ο Satoru Iwata]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49565.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now