MetallicGR

Apple: Δωρεάν iCloud για 30 ημέρες για την Ελλάδα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple: Δωρεάν iCloud για 30 ημέρες για την Ελλάδα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Σε πρόσφατη ενημέρωση των χρηστών μέσω email, επεκτείνει την επί πληρωμή υπηρεσία iCloud για άλλες 30 ημέρες.

Η πρόσφατη επιβολή ελέγχου κεφαλαίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έχει ταρακουνήσει εκτός από τους κατοίκους αυτής της χώρας και αυτούς του εξωτερικού. Η Apple δείχνει να συμπαραστέκεται στην δύσκολη κατάσταση του λεγόμενου και capital control, με την επιμήκυνση της υπηρεσίας iCloud storage για άλλες 30 ημέρες εντελώς δωρεάν. Η υπηρεσία που κοστίζει 20? τον μήνα (για 1TB χώρου), δίνει στους κατόχους iOS συσκευών την δυνατότητα να αποθηκεύουν "στο σύννεφο" φωτογραφίες και άλλο υλικό από τις συσκευές τους όπως τον συγχρονισμό των ημερολογίων τους, των επαφών και της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με εύκολο τρόπο. Η Apple σημειώνει πως και μετά τη λήξη των 30 ημερών, θα συνεχίσει να προσφέρει τα δωρεάν 5GB της δωρεάν χωρητικότητας στους χρήστες της υπηρεσίας.

[img_alt=Apple: Δωρεάν iCloud για 30 ημέρες για την Ελλάδα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49577.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now