JC_Denton

Ξεκίνησε η έρευνα της ITC στην nVIDIA, για την παράνομη χρήση των πατεντών της Rambus

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54933313fdf20d.png[/WRAPLEFT]Όσοι έχουν καλή μνήμη θα θυμούνται την αγωγή που είχε ασκήσει η Rambus πριν μερικούς μήνες προς την nVIDIA, η οποία είχε σχέση με τις πατέντες της εταιρείας, τις οποίες όπως υποστηρίζει χρησιμοποίησε επανειλημένως η nVIDIA, χωρίς την άδεια της.

Έτσι, σήμερα η Rambus ανακοίνωσε ότι η U.S. International Trade Commission (ITC) ξεκίνησε τη διερεύνηση της υπόθεσης, σε βάθος μάλιστα, μιας και έρευνα θα υποστούν αρκετές από τις εταιρείες που είναι συνεργάτες της nVIDIA.

Στην αγωγή αυτή η Rambus είχε κατηγορήσει την nVIDIA ότι χρησιμοποίησε άνευ άδειας 9 από τις πατέντες της, οι οποίες περιλαμβάνουν ελεγκτές μνήμης για DDR, DDR2, DDR3, LPDDR, GDDR, GDDR2, και GDDR3, καθώς και γραφικούς, multimedia και επικοινωνιακούς επεξεργαστές.

Ο Investigation Number της υπόθεσης είναι ο 337-TA-661, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος. Τα δημόσια αρχεία και έγγραφα που μπορεί κάποιος να δει σχετικά με την υπόθεση βρίσκονται σε αυτή την ιστοσελίδα: http://edis.usitc.gov

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now