MetallicGR

Η Western Digital λανσάρει νέο SSHD με 8GB NAND Cache

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Western Digital λανσάρει νέο SSHD με 8GB NAND Cache]http://www.hwbox.gr/images/news_images/wd1.jpg[/NEWS_IMG] Χωρίς να προχωρήσει σε βαρυσήμαντες ανακοινώσεις, η WD έχει ήδη λανσάρει τον εν λόγω δίσκο στην αγορά.

Η νέα σειρά WD40E31X υβριδικών δίσκων της Western Digital έχουν ήδη εμφανιστεί στην αγορά και έρχονται σε 3.5" και 2.5" form factors για την mainstream κατηγορία χρηστών, κάτι που σημαίνει πως οι τιμές τους θα είναι αρκετά εύπεπτες.

Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από τον συγκεκριμένο τύπο cache, ο οποίος αξίζει να αναφέρουμε πως είναι ίδιας τεχνολογίας με αυτόν που χρησιμοποιούν οι τωρινοί SSDs, αποθηκεύει συχνά χρησιμοποιούμενους sectors από τον δίσκο και έχει χωρητικότητα 8GB. Ο δίσκος συνδέεται με το πρότυπο Serial ATA III 6Gb/s και η σειρά αποτελείται από μοντέλα του 1TB αλλά και των 4TB (WD40E31X) και οι τιμές τους ανέρχονται λίγο ψηλότερα από αυτές των παραδοσιακών HDD στις 7200 στροφές, τουλάχιστον στην αγορά της Ευρώπης.

[img_alt=Η Western Digital λανσάρει νέο SSHD με 8GB NAND Cache]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49755.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τελικά τι φάση αυτά? Αξίζουν για λαπτοπ ή κλασσικά πάμε σε ssd και optical caddy για τον προϋπαρχον hdd;

Φάση κατηγορία που δεν υπήρχε και πάει να πάρει τα λεφτά από αυτούς που δεν θέλουν/έχουν για SSD.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now