MetallicGR

Η Mozilla μπλοκάρει εντελώς τον Flash Player στον Firefox

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Mozilla μπλοκάρει εντελώς τον Flash Player στον Firefox]http://www.hwbox.gr/images/news_images/firefox.jpg[/NEWS_IMG] Ο Flash player που όλοι γνωρίζουμε και "αγαπήσαμε", σταματά να τρέχει από σήμερα στον δημοφιλή περιηγητή της Mozilla.

Πριν από λίγες ώρες ο επικεφαλής της ομάδας υποστήριξης του Firefox, Mark Schmidt ανέφερε σε τουίτ του, πως η τελευταία έκδοση του Firefox θα μπλοκάρει περιεχόμενο που τρέχει με τον Adobe Flash player. Το βήμα θεωρείται αρκετά σημαντικό, μιας και όπως δηλώνουν αρκετές πηγές, το Adobe Flash έχει σοβαρές τρύπες ασφαλείας και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον υπολογιστή που χρησιμοποιείται. Μάλιστα, το "εμπάργκο" που έχει τοποθετήσει η Mozilla, είναι προσωρινό, η έως ότου η Adobe λανσάρει νέα έκδοση που διορθώνει τις σχετικές τρύπες.

Πριν μερικά χρόνια μάλιστα είχαμε δει και άλλες αντιδράσεις για τον Flash player από αξιοσημείωτες προσωπικότητες όπως ο Steve Jobs της Apple, ο οποίος έχει απενεργοποιήσει το σχετικό περιεχόμενο στις συσκευές της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ακεραιότητα των δεδομένων, αυξάνοντας μέχρι και την αυτονομία των συσκευών.

[img_alt=Η Mozilla μπλοκάρει εντελώς τον Flash Player στον Firefox]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49756.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

...μπορεί να με πρήξουν φίλτατοι noobs @ τηλέφωνο για βοήθεια, αλλά ας είναι. Καλά είναι να τελειώνουμε με αυτό το μνημοβόρο τέρας.

Link to comment
Share on other sites

Μου έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και 2 εβδομάδες αλλά άμα είναι για το καλό μας...χαλάλι :hehe:

όταν του κάνεις update στην τελευταία έκδοση , σταματάει τα pop-up μηνύματα και τρέχει κανονικά με τον firefox.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now