MetallicGR

Πιθανή η εξαγορά της Micron από την Κινέζικη Tsinghua

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πιθανή η εξαγορά της Micron από την Κινέζικη Tsinghua]http://www.hwbox.gr/images/news_images/micron.jpg[/NEWS_IMG] Οι πηγές μάλιστα αναφέρουν πως η Tsinghua έχει στα σχέδιά της να υπερτροφοδοτήσει την αγορά, κάτι που θα έχει θετικές επιπτώσεις για τον καταναλωτή.

Η Tsinghua Unigroup, μια εταιρεία κινεζικής προέλευσης και κυβερνητικά ελεγχόμενη η οποία ασχολείται με μικροηλεκτρονικά, σύμφωνα με αναφορές θέλει να εξαγοράσει την τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια DRAM, Micron Technology. Οι αναφορές του Bloomberg μιλούν για εξαγορά ύψους 23 δις δολαρίων κάνοντάς τη, την μεγαλύτερη εξαγορά ξένης εταιρείας που έχει πραγματοποιήσει κινέζικη εταιρεία καθώς εκτός των παραπάνω χρημάτων, η κυβέρνηση της Κίνας προτίθεται να δαπανήσει και άλλα 161 δις δολάρια για την ανάπτυξη της εταιρείας σε μια περίοδο 5 με 10 ετών.

Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας εξαγοράς δε θα είναι καλά για τους κατασκευαστές, οι οποίοι θα μπουν σε έναν αγώνα δρόμου και συνεχούς μείωσης των τιμών, όμως θα ωφελήσει όλους τους τελικούς καταναλωτές! Τέλος, τα παραπάνω είναι σύμφωνα με τις αναφορές και τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί/επιβεβαιωθεί.

[img_alt=Πιθανή η εξαγορά της Micron από την Κινέζικη Tsinghua]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49779.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now