MetallicGR

Η SanDisk παρουσιάζει ένα ασύρματο WiFi USB Flash Drive

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η SanDisk παρουσιάζει ένα ασύρματο WiFi USB Flash Drive]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sandisk.jpg[/NEWS_IMG] Το Connect Wireless Stick flash drive μπορεί να συνδεθεί ασύρματα και να μοιράσει περιεχόμενο σε κάθε συσκευή.

Η SanDisk πρωτοπορεί και λανσάρει στην αγορά το νέο της ασύρματο USB Flash Drive και υποστηρίζει πλήρως τα πρότυπα 802.11a/b/g/n του WiFi, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνδεθεί με κάθε συσκευή που υποστηρίζει WiFi, από smartphones και tablets, μέχρι φορητούς υπολογιστές. Οι διαθέσιμες χωρητικότητες ξεκινούν από τα 16GB με ενδιάμεσες στάσεις τα 32GB και τα 64GB, τερματίζοντας στα 128GB. Ενσωματώνει τη δική του μπαταρία η οποία έχει αυτονομία 4.5 ώρες και φορτίζει απλά τοποθετώντας το stick στον υπολογιστή ή στη συσκευή σας. Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη συσκευή που λανσάρει η εταιρεία, αντικαθιστώντας δηλαδή το SanDisk Connect Wireless Flash Drive που εισήχθη πριν τρία χρόνια, ενώ η προτεινόμενη τιμή του ξεκινά από τα $29.99 και φτάνει έως τα $99.99.

[img_alt=Η SanDisk παρουσιάζει ένα ασύρματο WiFi USB Flash Drive]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49788.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Το φλασάκι το παίρνεις μαζί σου το βγάζεις από τ τσέπη το κουμπώνεις στο pc πας πέρα και παίρνεις τα αρχεία σου ασύρματα..γουστάρω τεχνολογία! Της amd είναι η sandisk?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now