MetallicGR

ASUS: Bracket για εύκολη εγκατάσταση του CPU στις νέες μητρικές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS: Bracket για εύκολη εγκατάσταση του CPU στις νέες μητρικές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus4.jpg[/NEWS_IMG] Οι επερχόμενες 100 Series μητρικές που θα λανσάρει η ASUS μέσα στον Αύγουστο, θα έρχονται και με ένα νέο χαρακτηριστικό για την σωστή εγκατάσταση του επεξεργαστή στο socket.

Το bracket που θα συνοδεύει τις περισσότερες - αν όχι όλες - τις Z170 μητρικές της ASUS έχει ως στόχο την απλή, γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση του επεξεργαστή Core 6ης γενιάς της Intel στο socket της, μηδενίζοντας τις πιθανότητες ζημιάς στο socket. Η ASUS δημοσίευσε μάλιστα την παρακάτω εικόνα στο Twitter της η οποία θα περιλαμβάνεται στο κουτί κάθε νέας μητρικής.

Όσον αφορά το ίδιο το bracket, αυτό "αγκαλιάζει" τον επεξεργαστή και τον ασφαλίζει. Έπειτα, απλά τοποθετούμε το bracket στο socket και το ασφαλίζουμε με τον γνωστό τρόπο. Παρόλο που για αρκετούς είναι άσκοπη διαδικασία αφού τα chip τοποθετούνται "με το χέρι" στο εκάστοτε socket, αποτελεί μια πολύ καλή λύση για κάποιον αρχάριο που συναρμολογεί για πρώτη φορά το σύστημά του.

[img_alt=ASUS: Bracket για εύκολη εγκατάσταση του CPU στις νέες μητρικές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49791.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now