MetallicGR

ADATA XPG SX930 Series SATA SSD για mainstream χρήση

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ADATA XPG SX930 Series SATA SSD για mainstream χρήση]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adata.jpg[/NEWS_IMG] Η ADATA λανσάρει εμπλουτίζει την οικογένεια mainstream SSDs με μια νέα σειρά που προορίζεται για επαγγελματίες gamers και overclockers!

Στο εσωτερικό των νέων XPG SX930 της ADATA συναντάμε τον JMicron controller συνοδευόμενο από Enterprise grade MLC NAND Flash μνήμες και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και επιδόσεις σε συστήματα gaming και workstations. Η αποκλειστική τεχνολογία pSLC Cache της ADATA είναι τύπου DDR3 διατηρώντας τις επιδόσεις στα 560/460 MB/s για ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα, ενώ θα γίνουν διαθέσιμοι σε χωρητικότητες των 120, 240 και 480GB ικανοποιώντας τις απαιτήσεις κάθε χρήστη.

Παράλληλα όπως κάθε άλλος SSD της κατηγορίας του εφοδιάζεται με τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένων των BCH ECC (Error Correction Code), NCQ, S.M.A.R.T. και TRIM για αυξημένη αποδοτικότητα ακόμα και μετά από καιρό χρήσης. Η σειρά drives έρχεται μαζί και με το SSD Toolbox πρόγραμμα για την ρύθμιση και τον έλεγχό του κάτω από τα Windows. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το επίσημο site.

[img_alt=ADATA XPG SX930 Series SATA SSD για mainstream χρήση]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49834.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Απ'ότι διάβασα δεν έχει eMLC μνήμες, αλλά binned MLC για να μην υπάρχει πρόβλημα με τα 5 χρόνια εγγύησης.

Τουλάχιστον ο Anand, αυτό λέει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now