MetallicGR

Σε δύο μήνες θα επανέλθει η PC έκδοση του Batman: Arkham Knight

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε δύο μήνες θα επανέλθει η PC έκδοση του Batman: Arkham Knight]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action1.jpg[/NEWS_IMG] Το email που απεστάλη εσωτερικά στο στούντιο ανάπτυξης αναφέρει πως η διόρθωση του τίτλου δε θα ολοκληρωθεί πριν την άνοιξη.

Το νέο παιχνίδι της σειράς Batman τέθηκε προ λίγων ημερών εκτός της υπηρεσίας Steam, ενώ αναστάλθηκαν και οι πωλήσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο. Αιτία για την εν λόγω κίνηση ήταν οι πολύ χαμηλές επιδόσεις του τίτλου στην πλατφόρμα του υπολογιστή, αναγκάζοντας το συνεργαζόμενο με τη Warner studio (Rocksteady) ανάπτυξης να διορθώσει τα όποια προβλήματα επιδόσεων αντιμετωπίζει. Εκτός βέβαια από τις επιδόσεις, οι κάτοχοι της PC έκδοσης ανακάλυψαν πως πολλά από τα εφέ φωτισμού και σκίασης ήταν ανεπαρκή ή έλειπαν εντελώς κάτι που δε συνέβαινε στη περίπτωση των κονσολών και αρκετά γρήγορα ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από την κοινότητα του PC.

Σε εσωτερικά email που διέρρευσε αναφέρεται και η πιθανή ημερομηνία που θα (ξανα)έρθει ο τίτλος στην αγορά, ορίζοντας ως timeframe την άνοιξη, και αναφέρεται στην Άνοιξη που έρχεται σε δύο μήνες στην Αυστραλία, δηλαδή το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους για τους υπόλοιπου κατοίκους του βόρειου ημισφαιρίου!

[img_alt=Σε δύο μήνες θα επανέλθει η PC έκδοση του Batman: Arkham Knight]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49871.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now