MetallicGR

45 λεπτά gameplay για το Assassinʼs Creed: Syndicate

Recommended Posts

[NEWS_IMG=45 λεπτά gameplay για το Assassinʼs Creed: Syndicate]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Χορταστικό gameplay video από τους παραγωγούς του επερχόμενου Assassin's Creed έρχεται στην επιφάνεια.

Ξέρετε πως η Ubisoft δεν κρατιέται με τη σειρά Assassin's Creed. Πέραν της ετήσιας κυκλοφορίας δεν ξεχνά να μας δώσει δεκάδες videos για κάθε τίτλο πριν αυτός κυκλοφορήσει. Κάπως έτσι φτάνουμε να μας προσφέρει 45 λεπτά gameplay από την έκδοση PS4 μαζί με τον απαραίτητο σχολιασμό από τους ανθρώπους της Ubisoft UK.

<iframe width="750" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/KYnW9U7aNUM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Καθως ταξιδεύω πολύ σύχνα στο Λονδίνο, και μου είναι πολύ οικείο σαν πόλη, η περιέργεια μου είναι περισσότερο να δώ πως το έχουν αναπαραστήσει στο παιχνίδι, παρά το gameplay ... χαχα.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει νομίζω ότι αρχίζει γίνεται τελείως μηχανικό το όλο θέμα με τη συγκεκριμένη σειρά.

Κάθε χρόνο τα ίδια, από τους ίδιους κάνοντας τα ίδια κάπου αλλού, για άλλη μια φορά. Περα από το Black Flag, πιστεύω ότι τα υπόλοιπα εκτός από τις ιστορίες που εκτελούμε οπού αναγκαστικά και είναι διαφορετικές, το gameplay και ο σκοπός του παιχνιδιού είναι αυτός που ήταν και τέλος. Δεν βλέπω κάποια αλλαγή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now