MetallicGR

Πληροφορίες και specs του Samsung Galaxy S6 Edge Plus διαρρέουν

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πληροφορίες και specs του Samsung Galaxy S6 Edge Plus διαρρέουν]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο της phablet-οειδές smartphone της Galaxy S6 Edge Plus και πλέον έχουμε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν βλέπουμε στην ουσία μια dummy συσκευή, αντίστοιχη με αυτές που βρίσκουμε σε πολλά καταστήματα και το μέγεθός του είναι αρκετά κοντά με το Galaxy Note 4, με τη μόνη διαφορά ότι θα είναι πιο γρήγορο και θα έχει κυρτές γωνίες και στις δύο πλευρές του. Συγκεκριμένα το phablet θα φέρει τον Exynos 7420 Octa και Snapdragon 808 SoC ενώ η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5.7 ίντσες με ανάλυση Quad HD (2560x1440) τεχνολογίας Super AMOLED. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του συμπληρώνουν τα 3GB μνήμης RAM, εσωτερικός χώρος 32, 64 και 128GΒ.

Το πολυαναμενόμενο phablet θα συνοδεύεται και από κάμερα 16MP στο πίσω μέρος καθώς και μια 5MP selfie camera ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3000 mAh. Το S6 Edge Plus θα φέρει το Android 5.1 Lollipop της Google. Τέλος, λέγεται ότι η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στον Αύγουστο.

[img_alt=Πληροφορίες και specs του Samsung Galaxy S6 Edge Plus διαρρέουν]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49886.png[/img_alt]

[img_alt=Πληροφορίες και specs του Samsung Galaxy S6 Edge Plus διαρρέουν]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49885.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Η Samsung ακύρωσε τα leaks που θέλουν το Note 5 και Galaxy S6 Plus, να παρουσιάζονται πριν τον Σεπτέμβριο.

Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις...

Ζάχο θα πας στο S6 ή θα περιμένεις για Note 5? :P

Link to comment
Share on other sites

Note 5 με τα χίλια φυσικά δεν υπάρχει επιστροφή!!!..ένα μεγάλο παράπονο έχω από το note 4..τα χρώματα στην οθόνη του..μακάρι κάποτε η sammy να σοβαρευτεί σε αυτό το κομμάτι..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now