JC_Denton

H AMD ρίχνει τις τιμές στη Radeon HD 4870 !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f4ef1f197.jpg[/WRAPLEFT]Κάτι που έχουμε πλέον συνηθίσει την περίοδο των Χριστουγέννων είναι το ανεβοκατέβασμα των τιμών από τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο των υπολογιστών. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα γίνει και αυτή τη χρονιά, με τις nVIDIA και AMD να μάχονται στο πεδίο της επικράτησης στις κάρτες γραφικών.

Έτσι, μιας και τα νέα προϊόντα και των 2 εταιρειών αναμένονται μέσα ή και λίγο μετά τις γιορτές, αποφάσισαν να προβούν σε πτώσεις τιμών για να δελεάσουν τους πελάτες τους.

Η AMD λοιπόν βλέποντας τη νέα γενιά των GeForce GTX 260 να πλησιάζει και την nVIDIA να ρίχνει γενναία τις τιμές στις παλιές κάρτες, αντιδρά με δικές τις πτώσεις τιμών στην κάρτα που ανταγωνίζεται την 260, τη Radeon HD 4870.

Η κάρτα λοιπόν από τα 299-399 δολάρια που κόστιζε ανάλογα με την έκδοσή της, τώρα θα κοστίζει 199-239 δολάρια(!), φτάνοντας απίστευτα κοντά με τη GTX 260, η οποία θα κοστίζει 199-219 δολάρια με τους 192 πυρήνες και 239-249 δολάρια με τους 216.

Βέβαια - μη βιάζεστε. Ας δούμε πότε και αν θα έρθει αυτό το κίνημα πτώσης τιμών και στη χώρα μας...

Link to comment
Share on other sites

να περιμένουμε αυξήσεις από το Πλαίσιο? (άκλαφτο πήγε αυτό της Στουρνάρη)

Τι εννοείς; Τι έγινε με το κατάστημα της Στουρνάρη;

Edit : Μάλιστα, έμαθα ότι κάηκε... Κρίμα. Να ανησυχούμε για αρνητικές εξελίξεις στην αλυσίδα; Φαντάζομαι θα ήταν ασφαλισμένο το κατάστημα... Gorrilako, ξέρεις τίποτα παραπάνω να μας πεις;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now