tavlamari

Περιεργος ηχος και παγωμα

Recommended Posts

Καλησπερες σε ολους σας!

Λοιπον,εδω και κανα μηνα,καποιες φορες το συστημα μου κανει το εξης περιεργο:

Eιτε σερφαρω ειτε παιζω ειτε κανω το οτιδηποτε,σε ακυρη στιγμη,ακουω τον χαρακτηριστικο ηχο γκλιν γκλιν αποσυνδεσης usb (οταν βγαζουμε καποιο στικακι η καποιο δισκο για να καταλαβετε αυτον τον ηχο)και πληκτρολογιο-ποντικι παγωνουν.Δεν ανταποκρινονται σε τιποτα.Το συστημα παρολαυτα δουλευει κανονικα(εαν βλεπω καμια ταινια πχ την ολοκληρωνω και μετα κανω χειροκινητο κλεισιμο απο power button)

Εχω δοκιμασει ηδη να τα συνδεσω και πληκτρολογιο και ποντικι σε ολες τις διαθεσιμες θυρες usb της μητρικης αλλα διχως αποτελεσμα.Η συχνοτητα μπορει να ειναι μια φορα την μερα αλλα και τρεις φορες μεσα σε μια ωρα.Οι θυρες σε ο,τι αλλο και να κανω δεν μου εχουν δημιουργησει καποια εντυπωση οτι εχουν παθει κατι.

Κατι αλλο που προτεινετε?Ξενερωνω να παιζω css πχ και ξαφνικα να κολλαει την ωρα που γινεται πανικος και εγω να πηγαινω σα ζομπι ευθεια..Αστε που με σφαζουν κιολας:playful:

Για ριχτε λιγο ρε σεις τα φωτα σας μπας και βρουμε ακρη.

Συστημα υπογραφης.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να κάνεις μια δοκιμή με φρέσκο λειτουργικό και νέους drivers. Αν το πρόβλημα επιμένει, ίσως και να έχεις να κάνεις με χαλασμένη μητρική (πρόβλημα στον usb host).

Link to comment
Share on other sites

κι εγω αυτο νομιζω, οτι ειναι θεμα μητρικης

κανε μια καθαρη εγκατασταση σε εναν spare δισκο

αν στο κανει και τοτε, πας ειτε για μητρικη, ειτε κλεινεις usb controller απο μητρικη και πας για μια χωριστη καρτα usb σε pci express :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now