MetallicGR

Τα χαρακτηριστικά της GIGABYTE Gaming 3 μητρικής

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα χαρακτηριστικά της GIGABYTE Gaming 3 μητρικής]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte11.jpg[/NEWS_IMG] Νέα διαρροή από το στρατόπεδο της GIGABYTE και συγκεκριμένα της Gaming 3 μητρικής της με το socket LGA1151.

Η παρακάτω εικόνα διέρρευσε πριν μερικές ώρες και δείχνει την νέα gaming μητρική που ετοιμάζει η γνωστή εταιρεία αν και δεν μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο από το κουτί της. Όπως φαίνεται από το υπόλοιπο κουτί, η μητρική προορίζεται για τους gamers της παρέας και εξοπλίζεται με κορυφαία υποσυστήματα όπως τέσσερα DDR4 slots με υποστήριξη έως και 64GB σε διάταξη dual-channel. Η μητρική διαθέτει δύο PCI-Express 3.0 x16 slots οι οποίες δουλεύουν σε x8/x8 εάν τοποθετηθούν δύο κάρτες. Η τρίτη PCI-Express x16 θύρα είναι gen 3.0 και λειτουργεί σε x4 ενώ συνδέεται με το PCH. Επιπλέον υπάρχουν και άλλες τρεις PCI-Express 3.0 x1 για διάφορες κάρτες επέκτασης.

Από πλευράς αποθηκευτικού χώρου, η μητρική έρχεται με δύο 32 Gb/s M.2 slots, τρεις SATA-Express 16 Gb/s, έξι SATA 6 Gb/s. Παράλληλα εξοπλίζεται με USB 3.1 θύρες και Dual-UEFI BIOS, TurboOverclock+, ένα hardware αυτοματοποιημένο σύστημα για έλεγχο του υπερχρονισμού στον υπολογιστή. Τέλος, μαζί μα δίνεται και κωδικό για ένα DLC του γνωστού παιχνιδιού World of Tanks.

[img_alt=Τα χαρακτηριστικά της GIGABYTE Gaming 3 μητρικής]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture50091.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καλη φαίνεται, πολύ καλή ... άλλα μόνο εμένα με χαλάει η μητρική να έχει πάνω στο heatsink του chipset λογότυπο απο παιχνίδι ... ? Το θεωρώ λίγο χαζομάρα

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ ούτε εμένα μ αρέσει!! Πάει με την λογική όπως κάτι πληκτρολόγια αν θυμάμαι καλά με το battlefield, απλά την μητρική δεν την κοιτάς όταν βαρεθείς το game..το πληκτρολόγιο το ποντίκι ή το mousepad? φαντάσου εκεί!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now