MetallicGR

Intel: Overclocking του BCLK και σε Non-K SKUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel: Overclocking του BCLK και σε Non-K SKUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Φήμες συνοδευόμενες με ένα screenshot κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αναφέρονται στο overclocking του base clock των νέων Skylake επεξεργαστών της Intel.

Το site benchlife.info δημοσίευσε μια εικόνα με τον Core i5 6400T, κλειδωμένο επεξεργαστή, λέγοντας πως μπορεί να αυξηθεί το BCLK για να επιτευχθούν υψηλότερες συχνότητες. Αν και το Benchlife δεν αναφέρει στο άρθρο του εάν τα 133MHz του BCLK οφείλονται σε κάποιο strap λόγω XMP ή απλά υπάρχει τέτοια δυνατότητα στους συγκεκριμένους επεξεργαστές. Αν και λαμβάνουμε τα παραπάνω σαν φήμες, αξίζει να τονίσουμε πως εάν η Intel αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο υπερχρονισμού των μικρότερων -και ταυτόχρονα φθηνότερων- μοντέλων της θα κεντρίσει περισσότερο τα βλέμματα όσων θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις του συστήματός τους.

[img_alt=Intel: Overclocking του BCLK και σε Non-K SKUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture50255.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now