MetallicGR

Η Microsoft ετοιμάζει τον Arrow Launcher για το Android!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft ετοιμάζει τον Arrow Launcher για το Android!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Το γνωμικό "εάν δε μπορείς να τους νικήσεις, πάρε το μέρος τους" ταιριάζει απόλυτα στην εν λόγω είδηση, μιας και η Microsoft θα φτιάξει launcher για όλες τις Android συσκευές!

Και το όνομα αυτού, Arrow Launcher. Η Microsoft θέλει από καιρό να εισέλθει στο Android και ένας από τους τρόπους που το επιχειρεί, είναι γράφοντας μια εφαρμογή για να συλλέξει αντιδράσεις από την διεθνή κοινότητα. Η εφαρμογή που επέλεξε να ασχοληθεί αυτή τη φορά (μην ξεχνάμε το skype και μερικές ακόμα) είναι ένας launcher, το λογισμικό που ευθύνεται για τα όμορφα εφέ και τις ευκολίες που μας παρέχει η κεντρική οθόνη του Android smartphone μας. Υπάρχουν δεκάδες launchers στο Play Store όμως αυτοί που έχουν κερδίσει μια μόνιμη θέση στην NAND του τηλεφώνου μας είναι στις περισσότερες περιπτώσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Arrow Launcher βρίσκεται ακόμη σε BETA και περιλαμβάνει μαζί με τον launcher και μικροεφαρμογές People, Apps and Notes & Reminders καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε και σε άλλες αντίστοιχες προτάσεις. Η BETA είναι διαθέσιμη από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now