MetallicGR

Μικρή αναμένεται η διαθεσιμότητα των Skylake στην αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μικρή η διαθεσιμότητα των Skylake στην αγορά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Οι Sweclockers επικαλείται πηγές από την Taiwan και αναφέρεται στην περιορισμένη διαθεσιμότητα που θα έχουν οι Skylake επεξεργαστές κατά το λανσάρισμά τους.

Οι desktop Skylake CPUs με "αρχηγούς" τους δύο ξεκλείδωτους Core i5-6600K και Core i7-6700K αναμένεται να στερέψουν από την αγορά σχετικά γρήγορα δηλώνουν οι πηγές του Sweclockers. Επίσης, ακόμη και οι Σουηδοί retailers αναφέρουν τα κομμάτια θα είναι περιορισμένα και δε θα μπορέσουν να τροφοδοτήσουν την αγορά παρά για λίγες μόνο ημέρες, ανάλογα βέβαια με τη ζήτηση.

Το Sweclockers δε μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες ειδήσεις που αφορούν διαθεσιμότητα πριν το λανσάρισμα, όμως το έχουμε δει να επιβεβαιώνεται πολλάκις στο παρελθόν. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις αρχές Αυγούστου, όταν και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Intel, θα δούμε το πρώτο κύμα των επεξεργαστών και οι υπόλοιποι που καλύπτουν τα χαμηλότερα στρώματα της αγοράς θα εμφανιστούν σταδιακά μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε, ότι όλα τα παραπάνω πρόκειται για φήμες που θα καταρριφθούν ή θα επιβεβαιωθούν μέσα στον Αύγουστο.

[img_alt=Μικρή η διαθεσιμότητα των Skylake στην αγορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture50283.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now