MetallicGR

Νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης μεταλλικών συσκευών από την Qualcomm

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης μεταλλικών συσκευών από την Qualcomm]http://www.hwbox.gr/images/news_images/qualcomm.jpg[/NEWS_IMG] Ετοιμαστείτε να δείτε όλο και περισσότερα smartphone με μεταλλική επιφάνεια και υποστήριξη της τεχνολογίας WiPower, καθώς και άλλων συμβατών τεχνολογιών.

Η ασύρματη φόρτιση συσκευών με μεταλλικά εξωτερικά μέρη όπως "πλάτη" ήταν αδύνατη λόγω της ιδιομορφίας που έχει η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Η Qualcomm πηγαίνει ένα βήμα μπροστά και ανακοινώνει μια νέα τεχνολογία η οποία μπορεί να υποβοηθήσει τους κατασκευαστές που θέλουν να θωρακίσουν καλύτερα τις συσκευές τους με τη χρήση κράματος γνωστών μετάλλων όπως αλουμίνιο και ατσάλι. Η λύση που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Qualcomm® WiPower™ συνεργάζεται αρμονικά με τα Rezence™ standards και λειτουργεί σε μια συχνότητα που είναι ανθεκτική σε μεταλλικά αντικείμενα, ενεργοποιώντας έτσι την παροχή ρεύματος από την βάση, στη συσκευή, με τον γνωστό τρόπο οπότε και αναμένουμε τα επόμενα flagships να υποστηρίζουν την εν λόγω τεχνολογία.

[img_alt=Νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης μεταλλικών συσκευών από την Qualcomm]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture50373.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now