MetallicGR

Από σήμερα η διάθεση των Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Από σήμερα η διάθεση των Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Insiders καθώς και όσοι έχουν κάνει reservation ήτοι "κράτηση" θα μπορούν να αναβαθμίσουν στο νέο λειτουργικό από σήμερα δωρεάν.

Η Microsoft ολοκλήρωσε την ανάπτυξη των Windows 10 και μέσω τους servers της ξεκινά και επίσημα τη διάθεση στους τελικούς χρήστες. Συγκεκριμένα, οι servers της Microsoft έχουν ήδη πικάρει και σε ορισμένες περιπτώσεις μιλάμε για έναν όγκο δεδομένων που αγγίζει τα 10 Tb/s και λέγεται ότι η εταιρεία έχει διασφαλίσει το ομαλό "κατέβασμα" ακόμη και με φόρτο εργασίας 40 Tbps. Οι πρώτοι που λαμβάνουν τη δυνατότητα αναβάθμισης είναι οι Insiders και ταυτόχρονα από όσους έχουν κάνει κράτηση ενώ οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες με την εταιρεία να στοχεύει σε ένα δις συστήματα με Windows 10 σε μια περίοδο τριών ετών από την αποκάλυψή τους. Αυτοί που δε θα λάβουν το update, είναι οι χρήστες Windows RT.

Ένα από τα μεγαλύτερα selling points του νέου λειτουργικού είναι και η επαναφορά του start menu με μερικές αλλαγές, αλλά και η υποστήριξη DirectX 12 σε συμβατό hardware, ενώ θετικό είναι και το γεγονός ότι δεν έχουν διαφορές ως προς το χειρότερο, όσον αφορά τις απαιτήσεις τους από το σύστημα.

Μερικά tips για τα νέα Windows 10:

  • Εάν ο διάλογος για την αναβάθμιση δεν εμφανίζεται τότε τρέξτε την εντολή wuauclt.exe/updatenow από το command prompt και θα εμφανιστεί σε μερικά λεπτά.
  • Η Microsoft διέθεσε την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των Windows 10 και ένα day 1 update-patch μεγέθους 500MB το οποίο όταν εγκατασταθεί καταλαμβάνει χώρο 1GB στον δίσκο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, διορθώνει αρκετά bugs και προβλήματα.

[img_alt=Από σήμερα η διάθεση των Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture50384.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now