MetallicGR

Στη Gamescom θα παρουσιαστούν οι νέες Ballistix Sport DDR4 της Crucial

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στη Gamescom θα παρουσιαστούν οι νέες Ballistix Sport DDR4 της Crucial]http://www.hwbox.gr/images/news_images/crucial.jpg[/NEWS_IMG] Ο γνωστός κατασκευαστής θα αποκαλύψει στα πλαίσια της Gamescom μια νέα σειρά από DDR4 μνήμες.

Οι Ballistix Sport LT DDR4 προορίζονται για χρήση σε συστήματα υψηλών επιδόσεων όπου θα επικρατεί άφθονο gaming. Ώς εκ τούτου, θα δώσουν το παρών στην έκθεση Gamescom που λαμβάνει χώρα στην Κολωνία από τις 5 έως τις 9 Αυγούστου. Οι μνήμες εφοδιάζονται με camo digital εμφάνιση καθώς και λευκό PCB με γκρίζα traces, ενώ θα υποστηρίζουν και τους επερχόμενους επεξεργαστές Skylake της Intel. Η Crucial υπόσχεται ταχύτητες έως και 2400MHz που είναι ιδανικές για gaming σενάρια χρήσης, ενώ χρησιμοποιούν και το πρότυπο XMP 2.0 για καλύτερες επιδόσεις και σταθερότητα. Τέλος, θα υπάρξουν και kit με χωρητικότητα έως 64GB.

[img_alt=Στη Gamescom θα παρουσιαστούν οι νέες Ballistix Sport DDR4 της Crucial]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture50713.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now