MetallicGR

Πρώτη εμφάνιση της ASRock Z170 Gaming-ITX/ac

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πρώτη εμφάνιση της ASRock Z170 Gaming-ITX/ac]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock1.jpg[/NEWS_IMG] Η ASRock έρχεται με νέο teaser της νέας ITX μητρικής της η οποία έχει πλήρη υποστήριξη των νέων Skylake επεξεργαστών.

Η Gaming-ITX/ac εφοδιάζεται με το νέο LGA 1151 socket και φέρνει πλήρη υποστήριξη των Skylake επεξεργαστών της Intel. Παράλληλα κατασκευάζεται με βάση το ITX form factor και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα αντίστοιχο σύστημα για gaming χρήση. Η μητρική διαθέτει ασύρματο δίκτυο WiFi και Ethernet της Intel το οποίο έχει και υποστήριξη Bluetooth 4.0. Από πλευράς συνδέσεων η μητρική έρχεται με μια SATA Express, έξι SATA III 6Gbps και εξακάναλο ήχο, δύο HDMI στο πίσω μέρος και μια DisplayPort για σύνδεση σε συνολικά τρία monitor μόνο από τον επεξεργαστή του συστήματος!

Η τροφοδοσία πραγματοποιείται από ένα 24 pin και ένα 8 pin EPS καλώδιο ενώ στην συνήθη θέση, βρίσκουμε και δύο DDR4 DIMM slots. Το κύκλωμα του επεξεργαστή αποτελείται από 8 φάσεις τροφοδοσίας, ενώ οι μνήμες αρκούνται σε μια φάση, δίπλα από το 24 pin power.

[img_alt=Πρώτη εμφάνιση της ASRock Z170 Gaming-ITX/ac]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture50746.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now