MetallicGR

Η MSI Z170A XPOWER GAMING TITANIUM αγγίζει τα 4605MHz στις DDR4 μνήμες της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Z170A XPOWER GAMING TITANIUM αγγίζει τα 4605MHz στις DDR4 μνήμες της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc3.jpg[/NEWS_IMG] Ένα από τα πρώτα δείγματα που δείχνουν ότι οι Skylake στη σωστή μητρική μπορούν να αγγίξουν υψηλούς χρονισμούς ακόμα και στην μνήμη.

Η Η Z170A XPOWER GAMING TITANIUM Edition μητρική της MSI που αποκαλύφθηκε στις πριν από δύο περίπου ώρες και επίσημα στην Gamscom είναι ένα σύμπλεγμα μιας gaming υλοποίησης έχοντας την overclocking "ευλογία" της σειράς XPOWER. Η μητρική διαθέτει όλες τις επιλογές και ρυθμίσεις στο BIOS της για να υποστηρίξει ένα ισχυρό overclock και αυτό φάνηκε από τους in-house overclockers της MSI, οι οποίοι κατάφεραν να υπερχρονίσουν τις dual channel μνήμες τύπου DDR4 στα 4605MHz. Ο χρονισμός είναι ήδη υψηλός, όμως αξίζει να επισημάνουμε ότι πρόκειται για dual channel μνήμες και όχι ένα DIMM κάτι που υπόσχεται και υψηλότερο bandwidth. Τα timings των μνημών ανήλθαν στα 19-25-25-63 και σύμφωνα με το CPU-Z validation, οι μνήμες ήταν της ADATA.

[img_alt=Η Z170A XPOWER GAMING TITANIUM αγγίζει τα 4605MHz στις DDR4 μνήμες της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture50776.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now