MetallicGR

Νέοι silent διακόπτες έρχονται από την Cherry MX

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέοι silent διακόπτες έρχονται από την Cherry MX]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα γενιά Silent Switch υπόσχεται πολύ χαμηλό θόρυβο με τη νέα πατενταρισμένη τεχνολογία της Cherry.

Η νέα τεχνολογία μειώνει σημαντικά τον θόρυβο που παράγουν οι διακόπτες κατά την χρήση τους και κατασκευάζονται ειδικά για χρήση με υψηλής ποιότητας SMD LEDs, ενώ διακρίνονται για την αξιοπιστία τους. Η Corsair έχει ήδη "κλείσει" την τεχνολογία για τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας της, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε κάποιο silent πληκτρολόγιο σχετικά σύντομα. Το πρώτο πληκτρολόγιο της Cherry που φέρει τους συγκεκριμένους διακόπτες θα εμφανιστεί και στην φετινή GamesCom.

[img_alt=Νέοι silent διακόπτες έρχονται από την Cherry MX]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture50860.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Άμα δεν κάνει κλικ κλικ να ακούγεται από το δίπλα δωμάτιο δεν λέει..πάντως οι κόκκινοι που έχει το k95 μου σε σχέση με τους μπλε είναι λες και τους έχεις βάλει σιγαστήρα και ας γκρίνιαζε ο [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] στο skype ποιος μλκς γράφει...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now