MetallicGR

Φήμη: Apple και BMW ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της αυτοκίνησης

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple και BMW ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της αυτοκίνησης]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Οι δύο εταιρείες θα εξερευνήσουν διάφορες νέες τεχνολογίες στον χώρο της αυτοκίνησης με "συνδεδεμένα" αυτοκίνητα.

Παρόλο που η BMW έχει αποκρούσει κάθε φήμη που μιλάει για πιθανότητα συνεργασίας με έναν "αντίπαλο" της αγοράς, πηγές του Reuters και άλλων γνωστών μέσων αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις, που θα βοηθήσουν την εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο στην κατασκευή του δικού της ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η Apple μπορεί να εκμεταλλευθεί την τεχνογνωσία της BMW επάνω στην κατασκευή των αυτοκινήτων, ενώ η δεύτερη μπορεί να εισάγει στα αυτοκίνητά της, τεχνολογίες που θα το "συνδέσουν" με το διαδίκτυο, ενώ θα προσφέρουν πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους, ή τεχνολογίες για αυτόματη οδήγηση και αυτοματοποιημένο παρκάρισμα.

[img_alt=Apple και BMW ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της αυτοκίνησης]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture50953.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now