MetallicGR

Η Samsung αποκαλύπτει νέους PCIe SSD με χωρητικότητα έως 6.4TB

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung αποκαλύπτει έναν νέο PCIe SSD στα 6.4TB]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Νέα υψηλών επιδόσεων PCIe Drives που βάζουν γερές βάσεις στις επιχειρήσεις με τη γνωστή τεχνολογία 3D V-NAND της Samsung.

Το drive βασίζεται στο SAS interface και φέρει την ονομασία PM1633, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία είναι κατασκευασμένο με βάση το 12Gbps SAS standard. Η Samsung θα προσφέρει το drive σε χωρητικότητες 480GB 960GB, 1.92TB και 3.84TB με ταχύτητες που θα αγγίζουν και τα 1.1GB/sec, 1GB/sec σε ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα. Προχωρώντας, το μοντέλο που εντυπωσιάζει τους απανταχού Enterprise και Data Center enthusiasts είναι ο PM1725. Ο συγκερκιμένος SSD φέρει ταχύτατες NAND τεχνολογίας 3D V-NAND όπως πολλά άλλα μοντέλα της Samsung και έρχεται σε χωρητικότητες 3.2TB και 6.4TB.

Εκτός από το άπλετο χώρο που διαθέτει, ο PM1725 μπορεί να καταφέρει ταχύτητες ανάγνωσης 5.5GB/sec κάτι που σημαίνει παραπάνω από ένα εκατομμύριο IOPS, ενώ οι εγγραφές του τερματίζουν στα 1.8GB/sec φτάνοντας τα 120,000 IOPS. Οι εν λόγω ταχύτητες όπως ανέφερε και η samsung θα δώσουν τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν ένα βίντεο 5GB σε περίπου τρία δευτερόλεπτα!

Τέλος, η Samsung αποκάλυψε και τον PM953, ένα M.2 και 2.5" form factor SSD με υποστήριξη του πρωτοκόλλου NVMe με χωρητικότητα έως και 1.92TB ενώ και αυτός όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα που ανακοίνωσε σήμερα, προορίζονται για χρήση σε επιχειρήσεις και data centers.

[img_alt=Η Samsung αποκαλύπτει έναν νέο PCIe SSD στα 6.4TB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51005.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now