Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το lineup των Skylake-U με κάθε λεπτομέρεια]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Οι επεξεργαστές χαμηλής κατανάλωσης που ετοιμάζει η Intel είναι το sweet spot όπου θα αναδειχθούν οι αρετές της νέας λιθογραφία των 14nm.

Η εν λόγω σειρά επεξεργαστών που θα βρεθεί αρκετά σύντομα σε φορητούς υπολογιστές, θα αποτελείται από διπύρηνα μοντέλα - τα περισσότερα με HyperThreading για τέσσερις λογικούς πυρήνες κάτω από το λειτουργικό - Celeron, Pentium, Core i3, Core i5 και Core i7 έχοντας TDP από 7.5W έως το πολύ 15W, βοηθώντας έτσι σε λεπτά σασί για laptop από τους OEMs. Η πλειοψηφία όπως φαίνεται από το σχεδιάγραμμα θα εξοπλίζεται με τις Intel HD 520 onboard graphics με τα μικρότερα SKUs να χρησιμοποιούν τη χαμηλότερων επιδόσεων HD 510.

Το κουρφαίο μοντέλο, ο Core i7 6600U θα διαθέτει 4 λογικούς πυρήνες χρονισμένους στα 2.60GHz με Turbo στα 3.2 και 3.4 GHz για δύο και έναν πυρήνα αντίστοιχα, ενώ θα έχει DDR4, DDR3 και LPDDR3 ελεγκτή μνήμης, υποστήριξη των τεχνολογιών vPro, TXT, VT-x και AES NI. Η L3 cache τους θα ανέρχεται στα 4MB και το TDP του συγκεκριμένου θα ανέρχεται σε μόλις 7.5W. Μέσα στο 2016, περιμένουμε τουλάχιστον δύο μοντέλα να έρθουν στα πρώτα laptop, τους Core i7 6600U και τον Core i7 6500U.

[mag_full=Το lineup των Skylake-U με κάθε λεπτομέρεια]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51002.jpg[/mag_full]

'>Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now