MetallicGR

Επίσημη αποκάλυψη των Samsung Galaxy Note 5 και S6 Edge+

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επίσημη αποκάλυψη των Samsung Galaxy Note 5 και S6 Edge+]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Με ημερομηνία έναρξης των pre-orders την επόμενη εβδομάδα (ΗΠΑ - Καναδά) τα δύο νέα smartphones έρχονται με πολύ λίγες βελτιώσεις.

Τα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge+ αποκαλύφθηκαν από την Samsung στο σχετικό Unpacked event της εταιρείας. Τα δύο νέα smartphones δεν φέρουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, αφού η σχεδίασή τους και το hardware τους, έχει πολλά στοιχεία από το Galaxy S6. Συγκεκριμένα στο εσωτερικό και των δύο, βρίσκουμε το οκταπύρηνο Exynos 7420 SoC πυο αποτελείται από τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.1GHz καθώς και άλλους τέσσερις στα 1.5GHz συνοδευόμενους από 4GB μνήμης, ένα περισσότερο απ' ότι ο προκάτοχός τους, το Galaxy S6.

Οι διαστάσεις των συσκευών είναι ένα από τα εμφανή σημάδια αλλαγής σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς αμφότερα έχουν οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών και ανάλυση QHD, 2560 x 1440 pixels. Στο πίσω μέρος ζει μια κάμερα 16 Megapixel ενώ στην πρόσοψη δεσπόζει η 5mp camera για selfies. Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 32GB και φτάνει μέχρι και τα 128GB με ενδιάμεση στάση τα 64GB για τους λιγότερο απαιτητικούς ενώ για άλλη μια φορά δεν υπάρχει επεκτασιμότητα μέσω καρτών μνήμης. Επίσης, η μπαταρία των 3,000mAh δεν είναι αφαιρούμενη κάνοντας τη συσκευή πιο δύσκολη σε πιθανή αλλαγή της.

Εκτός από τα εν λόγω smartphones, η Samsung αποκάλυψε και την υπηρεσία Samsung Pay που επιτρέπει την πληρωμή αγαθών και άλλων υπηρεσιών, ενώ θα είναι ασφαλής χάρη στην υπηρεσία Samsung Knox, που μάλιστα δε θα αφήνει "ψηφιακά ίχνη" στη συσκευή σας. Τέλος, σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της κατασκευάστριας, το Note 5 δε θα έρθει στην αγορά της Ευρώπης (τουλάχιστον για την ώρα) αφού φαίνεται να καλύπτεται καλύτερα από την δεύτερη πρότασή της.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GePJy_DeNl8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Επίσημη αποκάλυψη των Samsung Galaxy Note 5 και S6 Edge+]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51084.jpg[/img_alt]

[img_alt=Επίσημη αποκάλυψη των Samsung Galaxy Note 5 και S6 Edge+]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51085.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει την κάρτα μνήμης οκ να μην βγαίνει η μπαταρία οκ αλλά γιατί μικρότερη μπαταρία? Έχουν χαζέψει εντελώς ...και αφού δεν θα έρθει φέτος Ευρώπη ελπίζω του χρόνου να έρθει με άλλα specs!!!

Link to comment
Share on other sites

Έχουν καταντήσει γελοίοι, εγώ αυτό ξέρω. Για αρχή δεν υπήρχε κανένας λόγος να παρουσιαστούν μαζί. Δεύτερον επειδή είδα το unpacked event, δεν είχαν τίποτα να παρουσιάσουν επί της ουσίας και μας φλόμωσαν στην μπουρδολογία. Ίδια CPU με το S6, μικρότερη μπαταρία, ίδια κάμερα. Χωρίς SD, χωρίς αφαιρούμενη μπαταρία.

Ελπίζω να πάει άπατο σε πωλήσεις για να βάλουν μυαλό. Διαθεσιμότητα σε μία από της μεγαλύτερες αγορές δεν θα υπάρξει για το flagship της εταιρείας... ξεφτυλίκια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now