MetallicGR

Western Digital WD Black HDD με χωρητικότητα 6TB!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Western Digital WD Black HDD με χωρητικότητα 6TB!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/wd1.jpg[/NEWS_IMG] Άλλο ένα high end σκληρό δίσκο λανσάρει η Western Digital με χωρητικότητα τα... άφθονα 6TB.

Ο νέος σκληρός δίσκος προορίζεται για όσους χρειάζονται την επιπλέον χωρητικότητα, ή απλά θέλουν να ξεφορτωθούν κάθε άλλο μηχανικό δίσκο για χάρη αυτού. Το drive περιστρέφεται στις 7200 RPM και διαθέτει αποκλειστική μνήμη 128MB ενώ οι ταχύτητές του δεν πρόκειται να τερματίσουν το πρότυπο SATA 6 gigabits per second που υποστηρίζει, όμως είναι μια πολύ καλή εναλλακτική, για ισορροπημένες επιδόσεις και μεγάλη χωρητικότητα. Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία, το εν λόγω drive θα είναι κατά 29% ταχύτερο από τον προηγούμενο WD Black 4TB σε data throughput αλλά και 10% στο PCMark Vantage benchmark.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης τεχνολογίες και χαρακτηριστικά όπως dual processing, χάρη στον διπύρηνο επεξεργαστή στον controller, αυξημένη DRAM cache και υψηλή αξιοπιστία. Τα διαθέσιμα μοντέλα είναι τα 5 TB και 6 TB με προτεινόμενες τιμές $264.00 και $294.00 USD.

[img_alt=Western Digital WD Black HDD με χωρητικότητα 6TB!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51181.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now