MetallicGR

Η σειρά STRIX της ASUS υποδέχεται την νέα GTX 950

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η σειρά STRIX της ASUS υποδέχεται την νέα GTX 950]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus2.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα GPU της NVIDIA έρχεται στη γνωστή σειρά της ASUS STRIX και υπόσχεται αθόρυβη λειτουργία και ικανοποιητικές επιδόσεις.

Η υλοποίηση συνοδεύεται από μια έκδοση του προγράμματος GPU Tweak II για τον υπερχρονισμό της, πάνω από τα 1355 MHz σε OC mode που έχει προβλέψει η εταιρεία. Παράλληλα το μελετημένο σύστημα ψύξης υπόσχεται έως και 20% χαμηλότερες θερμοκρασίες και έως τρεις φορές πιο ήσυχη λειτουργία συγκρινόμενη με την reference κάρτα της NVIDIA. Η σχεδίαση 0dB fan, υπόσχεται μηδενικό θόρυβο της κάρτας σε κατάσταση ηρεμίας ενώ η τεχνολογία Auto-Extreme η οποία στην ουσία είναι μια αυτοματοποιημένη παραγωγή για μείωση των ανθρώπινων λαθών, ενώ παράλληλα φροντίζουν στη μείωση της συσσώρευσης σκόνης και της οξείδωσης στα υποσυστήματα. Η κάρτα έχει ήδη γίνει διαθέσιμη στην αγορά με τιμή που κυμαίνεται κοντά στα 200?.

[img_alt=Η σειρά STRIX της ASUS υποδέχεται την νέα GTX 950]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51261.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now