Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα addons των Chrome, Opera τώρα και στον Firefox]http://www.hwbox.gr/images/news_images/firefox.jpg[/NEWS_IMG] Η Mozilla λανσάρει ένα νέο extension API το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να εγκαταστήσουν πρόσθετα από άλλους browsers όπως ο Chrome και ο Opera.

Το WebExtensions έκανε την εμφάνισή του στη πιο πρόσφατη developer έκδοση του περιηγητή και σύμφωνα με τις πληροφορίες μπορούμε να εγκαταστήσουμε πρόσθετα που έχουν κατασκευαστεί για τους Chrome και Opera, ακόμη και από τον νέο Microsoft Edge. Η Mozilla δήλωσε πως εδώ και καιρό οι add on developers που έρχονταν σε επαφή με την εταιρεία δήλωναν δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που είναι τεκμηριωμένο το API της για τον Firefox, ενώ όπως τόνισε, πολλοί από τους προγραμματιστές είχαν σχεδιάσει παρόμοιων δυνατοτήτων πρόσθετα για άλλους browsers.

Φυσικά, τα extensions θα περνούν και πάλι από την Mozilla για να εξεταστούν και στη συνέχεια θα δημοσιεύονται στο επίσημο site του Firefox.

[img_alt=Τα addons των Chrome, Opera τώρα και στον Firefox]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51276.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now